tiistai 8. joulukuuta 2015

Banoffee


Banaanin ja toffeen yhdistelmä on vastustamaton. Banoffee eli toffeinen banaanipiirakka on suosittu makea herkku. Makean nälän saa tyydytettyä jo pienellä palalla.

Banoffee

Pohja:

250 g Digestive-keksejä
100 g voita

Täyte:

1 prk suklaanmakuista toffeeksi keitettyä kondensoitua maitoa
2 banaania
2 dl vispikermaa
vaniljasokeria

Pinnalle:

banaani viipaleina
muutama keksi murustettuna

1. Murskaa keksit ja yhdistä ne sulan voin kanssa. Leikkaa irtopohjavuoan pohjalle sopivankokoinen pala leivinpaperia, ja voitele vuoan reunat.
2. Levitä keksiseos vuoan pohjalle ja reunoille. Laita vuoka hetkeksi jääkaappiin.
3. Levitä toffee pohjan päälle. Asettele toffeen päälle viipaloidut banaanit. Vaahdota ja mausta vispikerma ja lisää se banaanien päälle. Koristele banoffee banaaniviipaleilla ja keksinmuruilla juuri ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti