lauantai 22. maaliskuuta 2014

Viljattomat porkkanasämpylät

Viljattomat porkkanasämpylät sopivat erityisruokavaliota noudattaville. Raasteet tuovat sämpylöihin hieman mehevyyttä.

Alkuperäinen resepti täältä: Viljattomat porkkanasämpylät

Viljattomat porkkanasämpylät (ohjeella tulee noin 9 kpl )

3 rkl sokerijuurikaskuitua
vettä
2 tl psylliumia
1 tl leivinjauhetta
1 dl soijajauhoja
1 dl perunajauhoja
2 porkkanaa
1 dl juustoraastetta (onnistuu ilmankin)
4 munaa

1. Mittaa sokerijuurikaskuitu kulhoon ja lisää vettä sen verran, että kuidut peittyvät. Anna turvota ja raasta  samalla porkkanat.
2. Lisää kulhoon munat ja sekoita. Lisää seuraavaksi kuivat aineet ja lopuksi porkkana- ja juustoraaste.
3. Nostele lusikalla kasoja leivinpaperilla päällystetylle pellille. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti