Mustoffee
Pohja:
250 g Digestive-keksejä
100 g voita
Täyte:
1 prk toffeeksi keitettyä kondensoitua maitoa
3 dl mustikoita
2 dl vispikermaa
vaniljasokeria
1. Murskaa keksit ja yhdistä ne sulan voin kanssa. Leikkaa irtopohjavuoan pohjalle sopivankokoinen pala leivinpaperia, ja lisäksi voitele vuoan reunat.
2. Levitä keksiseos vuoan pohjalle ja reunoille. Laita vuoka hetkeksi jääkaappiin.
3. Levitä toffee pohjan päälle. Ripottele toffeen päälle mustikat. Vaahdota ja mausta vispikerma ja lisää se mustikoiden päälle. Koristele mustoffee mustikoilla juuri ennen tarjoilua.
vaniljasokeria
1. Murskaa keksit ja yhdistä ne sulan voin kanssa. Leikkaa irtopohjavuoan pohjalle sopivankokoinen pala leivinpaperia, ja lisäksi voitele vuoan reunat.
2. Levitä keksiseos vuoan pohjalle ja reunoille. Laita vuoka hetkeksi jääkaappiin.
3. Levitä toffee pohjan päälle. Ripottele toffeen päälle mustikat. Vaahdota ja mausta vispikerma ja lisää se mustikoiden päälle. Koristele mustoffee mustikoilla juuri ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti