keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Joulutortut


Joulutortut muotoillaan perinteisesti tähdiksi tai puolikuun muotoon. Piparkakkumuoteilla saat joulutortuista hieman erilaisia.

Joulutortut (noin 12-18 kpl)

500 g torttutaikinalevyjä
100 g luumumarmeladia

Voiteluun

1 muna

1. Ota taikinalevyt sulamaan 15 minuutiksi.
2. Tee torttutaikinalevyistä piparkakkumuottien avulla joulutorttuja. Huom! Kauli ylijäänyt taikina niin saat enemmän torttuja.
3. Voitele tortut kananmunalla ja lisää marmeladi. Voit halutessasi lisätä marmeladin päälle pienen palan taikinaa tai yhdistää kaksi isoa palasta niin saat suljetun joulutortun.
4. Paista torttuja 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti