lauantai 31. lokakuuta 2015

Haamumarengit


Hauskojen marenkikoristeiden valmistukseen tarvitset vain neljä ainesosaa. Valmistus vie aikaa, mutta lopputulos palkitsee. Nämä koristeet sopivat hyvin halloweenina tarjottavan kakun päälle.

Haamumarengit (noin 12 kpl)

Marenki:

3 valkuaista
2 dl tomusokeria
5 tippaa sitruunamehua

Koristelu:

pala suklaata

1. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja vatkaa ne kovaksi vaahdoksi (noin 10 minuuttia). Muista käyttää kuivia ja puhtaita välineitä, muuten vaahto ei onnistu.
2. Pursota vaahdosta kasoja ja kuivata niitä uunin alatasolla 100 asteessa noin tunnin verran. Ota lopuksi lämpö pois ja anna marenkien olla uunissa uunin jäähtymiseen saakka.
3. Sulata suklaa ja maalaa cocktailtikulla haamuille silmät ja suut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti