sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Suklainen juustokakku


Tämä hyydytettävä suklaajuustokakku maistuu varmasti jokaiselle. Suklaa tekee tavallisesta juustokakusta herkullisemman!

Alkuperäinen resepti täältä: Amerikkalainen suklaa-juustokakku

Suklainen juustokakku

Pohja:

1 pkt Domino-keksejä
50 g voita

Täyte:

4 kpl liivatelehtiä
1 rkl maitoa
200 g tuorejuustoa
200 g tummaa suklaata
1 1/4 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 dl vispikermaa

1. Sulata voi ja lisää sekaan murskatut keksit. Painele seos vuoan pohjalle ja laita vuoka hetkeksi jääkaappiin.
2. Laita liivatelehdet runsaaseen veteen pehmenemään.
3. Sulata suklaa ja lisää se tuorejuuston sekaan. Sekoita joukkoon myös sokerit. Liouta puristetut liivatelehdet kuuman maidon joukkoon.
4. Lisää liivate täytteeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
5. Vatkaa kerma ja lisää joukkoon tuorejuustoseos. Kaada täyte vuokaan ja kopauta vuokaa pöytää vasten muutamia kertoja, jotta saat täytteen tasaisesti.
6. Peitä vuoka foliolla ja anna kakun jähmettyä noin 4 tuntia, mieluiten yön yli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti