lauantai 9. elokuuta 2014

Mustoffee (Mustikka-toffeepiiras)

Banoffeen mustikkainen versio sisältää banaanien sijasta mustikoita. Tämä helppo ja makea herkku yhdistää kesän ja mustikat.

Mustoffee

Pohja:

250 g Digestive-keksejä
100 g voita

Täyte:

1 prk toffeeksi keitettyä kondensoitua maitoa
3 dl mustikoita
2 dl vispikermaa
vaniljasokeria

1. Murskaa keksit ja yhdistä ne sulan voin kanssa. Leikkaa irtopohjavuoan pohjalle sopivankokoinen pala leivinpaperia, ja lisäksi voitele vuoan reunat.
2. Levitä keksiseos vuoan pohjalle ja reunoille. Laita vuoka hetkeksi jääkaappiin.
3. Levitä toffee pohjan päälle. Ripottele toffeen päälle mustikat. Vaahdota ja mausta vispikerma ja lisää se mustikoiden päälle. Koristele mustoffee mustikoilla juuri ennen tarjoilua.